Art.1 – Conditii generale si obligatii deponent
a) Echipamentul inscris in regim de consignatie nu poate fi acceptat daca prezinta defecte tehnice sau urme avansate de uzura. Vetted SRL isi rezerva dreptul de a refuza orice obiect considerat nepotrivit pentru consignatie sau pe acelea pentru care nu se poate conveni asupra unui pret avantajos.
b) Pretul final de vanzare al dizpozitivului va fi stabilit in functie de starea estetica si functionala, de accesoriile incluse, daca mai este sau nu in garantie etc.
c) Comisionul perceput de Vetted SRL pentru produsele inscrise in regim de consignatie este intre 5% si 25% din suma finala de vanzare a echipamentului, dar nu mai putin de 50 de lei. In acest comision sunt incluse serviciile prezentate in Art.2.
Exemplu de calcul: pret final de vanzare = suma pe care o va primi deponentul + comision Vetted SRL 5%;
Banii deponentului 1000 lei + comision 5% calculat la 1000 lei : 1000 lei + 50 lei (comision 5% calculat la 1000 lei) = 1.050 lei
e) Pentru a putea intra in posesia contravalorii echipamentului inscris in consignatie, deponentul are obligatia ca la momentul semnarii contractului de consignatie sa furnizeze contul bancar in care doreste sa primeasca suma aferenta echipamentului inscris in consignatie sau sa specifice faptul ca doreste sa primeasca banii numerar.
f) In cazul in care echipamentul a fost vandut, deponentul va primi dupa maxim 5 zile calendaristice de la data vanzarii suma stabilita la momentul inscrierii sau a ultimei modificari de pret.
g) Deponentul poate contacta Vetted SRL pentru a discuta o eventuala reducere a pretului (nu mai mult de 1 data/saptamana), pentru a solicita modificari ale produselor sau ale datelor prezente pe site etc.
h) In momentul prezentarii pentru ridicarea banilor in cazul vanzarii sau pentru a retrage echipamentul din consignatie, deponentul trebuie sa aiba asupra sa cartea de identitate. Echipamentul nu se poate retrage in cazul in care exista o comanda rezervata ce contine echipamentul in cauza.
i) Contractul de consignatie reprezinta dovada predarii obiectelor in consignatie. Returul echipamentului sau achitarea sumei generate prin vanzare se executa numai in baza contractului de consignatie in original sau a cartii de identitate si numai catre titularul identificat cu datele consemnate contract.

Art.2 – Obligatii Vetted SRL, comisioane si taxe; termene;
a) Vetted SRL va curata (in limite acceptabile) echipamentul primit in regim de consignatie.
b) Vetted SRL va fotografia echipamentul astfel incat sa puna in evidenta starea estetica a acestuia.
c) In termen de maxim 2 zile lucratoare de la preluarea echipamentului in consignatie, acesta va fi verificat de catre departamentul service Vetted SRL si daca nu se descopera probleme ascunse nedepistate la preluarea produsului, il va afisa pe site, folosind fotografiile reale ale echipamentului si precizand atat detaliile tehnice generale, cat si starea echipamentul si elementele incluse in pachet.
d) Vetted SRL va raspunde intrebarilor legate de echipament adresate de catre potentialii cumparatori telefonic sau via e-mail.
e) Vetted SRL va acorda cumparatorului, conform legislatiei in vigoare, o garantie de 60 zile calendaristice pentru contractele incheiate la distanta (produse SH comandate online), perioada de timp in care daca cumparatorul va depista o problema intemeiata si neprovocata legata de functionarea echipamentului, Vetted SRL va asigura reparatia sau va returna integral suma de achizitie.

Pentru a inscrie un echipament in consignatie este necesar ca doritorii sa fie in totalitate de acord cu acest regulament. Pretul de inscriere este stabilit de catre deponent avand consilierea unui reprezentant Vetted SRL, iar procentajul comisionului (5%-25% din valoare, dar nu mai putin de 50 de lei) este stabilit doar de catre firma Vetted SRL, in functie de criterii si considerente interne; procentajul comisionului de consignatie nu reprezinta obiectul vreunei negocieri.
Suplimentar, pe contractul de consignatie vor fi trecute in clar valoarea de intrare si data preluarii in consignatie.

Vetted SRL isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si conditiile acestui program, fara o avertizare prealabila. De asemenea, Vetted SRL isi rezerva dreptul de a refuza preluarea in regim de consignatie a echipamentelor care vor fi considerate nevandabile.