Garantia produselor vandute de Vetted SRL

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Vetted SRL beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de Vetted SRL Pentru a-ti facilita accesul la servicii de reparatie in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie de 60 zile, colaboram cu centrul IQ FIX – unul dintre liderii pe piata din Romania in reparatia de electronice precum laptop-uri, tablete si telefoane smart. In cazul putin probabil in care electronicele se vor defecta, dorinta si scopul nostru sunt sa iti oferim cele mai calitative servicii de reparatie cu putinta!

Asadar, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul de Pick-up & retur, in felul urmator: contacteaza-ne la garantie@vetted.ro pentru a-ti trimite formularul necesar reparatiei folosind garantia. Completezi formularul trimis de catre noi, trimitem gratuit curierul la tine sa ridice produsul, iar dupa efectuarea reparatiei il vom trimite prin serviciul de curierat inapoi la tine! Ca durata de reparatie a produsului trimis in garantie, estimam un maxim de 3 zile lucratoare de la durata primirii acestuia in service.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de Vetted SRL vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.