Vinde electronicele pe care nu le mai folosesti!

Nimeni nu ar trebui sa se intalneasca cu straini in statia de metrou pentru a-si vinde electronicele.

Daca ai electronice pe care le tii in sertar, atunci vesti bune!
Tu te relaxezi in timp ce Vetted se ocupa de vanzarea lor pe cel mai bun pret!

Cum functioneaza vanzarea?

Afla pretul de vanzare

Introduci modelul dispozitivului si informatiile referitoare la starea lui. Primesti oferta cu pretul de vanzare in cateva minute!

Vetted iti ridica dispozitivul

Alegi locatia, data si ora la care sa venim pentru a prelua device-ul tau!

Ne ocupam de vanzare si primesti banii

Ne ocupam de vanzarea pe cel mai bun pret si iti trimitem banii imediat ce se vinde! Alege sa fii platit prin banca sau numerar.

Vinde inteligent dispozitivul tau prin Vetted

De ce sa vinzi prin Vetted

Siguranta completa!

Termenii si conditiile noastre ne fac responsabili de siguranta si valoarea dispozitivelor tale! In cazul putin probabil al unor evenimente nefericite, asiguram in totalitate valoarea dispozitivului tau!

Cat mai multi bani, cat mai putin efort!

Verificam tehnic dispozitivul tau, il curatam, fotografiem HD si il impachetam inainte de a-l posta la vanzare pentru a ne asigura ca va fi indragit de urmatorul proprietar si ca obtinem cel mai bun pret pentru tine!

Timp pentru ce conteaza cu adevarat!

Stim ca ai lucruri mai importante de facut decat sa pierzi timpul in intalniri, telefoane si negocieri. Scoate-ti prietenii la un film, ocupa-te de proiectele tale – ne ocupam noi de treaba grea si iti trimitem direct banii!

Fara costuri ascunse!

Cand primim dispozitivul tau, daca este intr-o stare mai buna decat cea estimata initial, vom mari oferta pentru pretul de vanzare! Daca suntem nevoiti sa micsoram pretul si nu esti de acord, ti-l returnam fara nici un cost sau risc.

Obtine o oferta in 5 minute

Intrebari frecvente

Cat dureaza vanzarea electronicelor prin Vetted?

Vetted face tot posibilul sa vanda electronicele tale in cel mai scurt timp. Estimam totusi o perioada de maxim 2 saptamani.

Ce se intampla daca nu reusiti sa-mi vindeti electronicele?

Desi ne pricepem la ce facem, daca nu reusim sa le vindem intr-un timp care sa-ti convina, ti le vom restitui gratuit de indata ce ne spui.

Sunt in siguranta electronicele mele?

Indiferent de valoarea acestuia, tratam fiecare dispozitiv in parte cu aceeasi grija. Din punctul in care sunt ridicate, evaluate tehnic si pana cand sunt vandute, electronicele tale sunt in siguranta. Garantam pentru valoarea acestora, indiferent de ce s-ar intampla!

Cum calculati pretul de vanzare?

Pretul de vanzare pe care ti-l oferim este raportat la media de pret de pe piata, la momentul vanzarii.

Cand si cum primesc banii?

De indata ce sunt cumparate de un nou proprietar, iti vom trimite banii in contul bancar la IBAN-ul comunicat de tine sau ii livram numerar – dupa cum iti este cel mai comod.

Obtin mai multi bani vanzand pe alte platforme?

Cel mai probabil nu. Vetted verifica tehnic dispozitivul tau, il curata, impacheteaza, livreaza gratuit catre noul sau cumparator si ofera garantie de 60 zile – ceea ce inseamna ca noul posesor se bucura de o experienta de cumparare mult mai placuta comparativ cu atunci cand cumpara de pe alte platforme online din domeniu. Tototada, fiind un magazin online, nu negociem pretul de vanzare asa cum se procedeaza pe alte site-uri.